na vrh

Rokovi isporuke

Kupovinu najlakše i najbrže možete obaviti putem našeg internet prodajnog kanala. Online naručivanje knjiga Vam je dostupno u bilo kom trenutku. Knjige takođe možete poručiti i telefonom, u skladu sa radnim vremenom, a sve informacije o radnom vremenu i telefonima za naručivanje možete pogledati na sledećem linku.

Termini i troškovi isporuke

Isporuka narudžbina koje su kreirane online može se realizovati u našem prostoru ili na Vašu kućnu adresu. Isporuka na kućnu adresu obavlja se kurirskom službom, u roku od 2 (dva) radna dana od evidentiranja Vaše uplate. Trudimo se da kupcima obezbedimo ažurnu i brzu dostavu naručenih knjiga. Međutim, postoji mogućnost da zbog obima posla dostava bude u manjoj meri prolongirana.

Prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta, možete pregledati robu i da sva eventualno uočena oštećenja unesete u zapisnik koji Vam je vozač dostavio i da se ODMAH, a najkasnije U ROKU OD 24H obratite službi reklamacija Draslar d.o.o. na broj telefona +(381) 63 86-99-996, ili na mejl adresu webshop@draslar.rs.