na vrh

Kako kupiti online

U gornjem meniju našeg sajta nalazi se opcija Sve knjige pomoću koje dolazite do liste svih knjiga koje možete kupiti na našem web shopu. Knjige su grupisane u odgovarajuće kategorije i klikom na svaku od njih možete ostvariti uvid u njen sadržaj i izabrati željenu knjigu. Ukoliko niste sigurni u kojoj kategoriji da tražite, možete iskoristiti polje za pretragu. 

Kada pronađete ono što želite da naručite, kliknite na sliku ili naziv knjige, ili na dugme Detalji da bi ste ušli na stranu sa detaljnim prikazom. 

Ukoliko je to knjiga koju želite da naručite, kliknite na dugme Kupi. Na isto dugme možete direktno kliknuti i na prethodnoj stranici, ako npr. ne želite da pročitate detalje o traženoj knjizi. Klikom na Kupi pojaviće se sadržaj Vaše korpe.

Podrazumevana količina pored naziva knjige je 1 komad. Ukoliko želite da promenite količinu, unesite željenu vrednost u polje Količina i kliknite na dugme Preračunaj da dobijete ažuriranu vrednost Vaše narudžbine. Ovaj proces se ponavlja sve dok ne izaberete sve knjige koje želite da naručite. Ukoliko ste neku knjigu dodali greškom ili ste se predomislili, možete je ukloniti klikom na opciju Izbaci. Kada ste zadovoljni sadržajem Vaše korpe kliknite na dugme Naruči.

Popunite podatke koje program zahteva od Vas. Ako ste pravno lice i kupujete za svoju firmu, popunite polja Firma i PIB. Polja obeležena * morate obavezno popuniti. Ostalo je još da izaberete dostavu i način plaćanja. U tabeli ispod možete još jednom proveriti sadržaj Vaše korpe. Proces kupovine se završava klikom na dugme Pošaljite narudžbenicu.